Actualitat Notícies

Els turistes de l'imserso visiten Alcoi

Provenen de la costa de Gandia i ho fan amb una excursió d'un dia per a conéixer la ciutat, gaudir una estona, prendre alguna cosa i fer compres
Els turistes de l'imserso visiten Alcoi

La Regidoria de Turisme ha concretat un acord amb el touroperador que controla els viatges de l'IMSERSO perquè s'oferisca als usuaris de la costa de Gandia, l'excursió d'un dia a la nostra ciutat.

Habitualment, al llarg de la visita, els majors poden conéixer les infraestructures turístiques alcoianes com l'Explora o el MAF a més de descobrir el modernisme i gaudir una estona per a prendre alguna cosa i fer compres.

Ja han començat a arribar les primeres excursions del IMSERSO d'aquest any. Els dilluns ha estat el dia triat pel touroperador per a oferir a turistes allotjats a Gandia l'excursió d'un dia a Alcoi. Ja fa quasi un mes que estan visitant la nostra ciutat, i recursos com el MAF, la Llotja de San Jordi i el Centre Històric és el que atrau aquests visitants a vindre a Alcoi.

Els turistes de l'IMSERSO porten diferents anys visitant la ciutat des de la costa. Per exemple en la campanya 2012/2013 van arribar 308 visitants, i en el 2013/2014, més de 400 persones, sense tindre en compte, els prop de 400-500 turistes que visiten Alcoi per a presenciar les festes de Moros i Cristians, any rere any.

Lorena Zamorano, regidora de turisme, explica: «És una bona notícia que continue el IMSERSO comptant amb la nostra destinació. Aquest tipus de turisme pot dinamitzar el comerç i la restauració un dia de la setmana que normalment és prou 'fluix' de vendes per aquests sectors, però a més, perquè els mateixos turistes propicien a partir de la seua experiència que puguem tindre més visitants».

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball