Actualitat Notícies

ALCOI ESTRENA UN MERCAT DE NADAL A LA GLORIETA

ALCOI, CIUTAT DEL NADAL TINDRÀ DEL 8 A L’11 DE DESEMBRE UNA FIRA AMB 24 COMERÇOS I UNA COMPLETA PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS
ALCOI ESTRENA UN MERCAT DE NADAL A LA GLORIETA

La Glorieta acollirà els dies 8,9, 10 i 11 de desembre el «Mercat de Nadal», un esdeveniment organitzat per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, Aceca, Alcoy Comercial i la Cámara de Comerç. Els horaris seran de 11 a 14 i de 17 a 21 hores amb un ampli programa d’activitats, molt ambient i molts productes per a degustar, comprar i regalar aquest Nadal.

Durant els quatre dies hi haurà activitats i tallers organitzats per cada comerç participant durant tot l’horari d’obertura, de 11 a 14h i de 17 a 21 h. A més, la regidoria de Comerç ha preparat altres activitats com passejades en dromedari i burreta, també hi haurà una ludoteca amb atraccions manuals, minigolf i jocs de fusta.

En aquest mercat de Nadal podrem trobar entre d’altres, betlems, detalls nadalencs, alimentació gourmet, regals originals i molts tallers participatius. També hi haurà un espai solidari on estarà Càritas que té en marxa dues campanyes, butà per a tots i cap xiquet sense joguet.

La música tradicional no podia faltar, I des de la regidoria de Cultura es col·labora amb l’actuació de Pep Botifarra que serà el diumenge a les 13 h. Vanessa Moltó, regidora de Comerç ha afirmat que «hem de destacar que tenim un comerç de proximitat i qualitat, ací podrem veure una mostra de 24 establiments, que a més han preparat diferents tallers, hem d’agrair la seua implicació en aquesta Fireta que suposa fer més gran «Alcoi, Ciutat del Nadal». Tenim la nostra trilogia amb les Pastoretes, el Ban Reial i la Cavalcada, el Casal de Nadal a més del Tirisiti, i un nou parc dedicat a aquest personatge en la Glorieta i ara sumem una activitat més que reforça la idea que som la ciutat del Nadal; i com no, la tenim al centre de la ciutat, punt neuràlgic de la màgia del Nadal».

Cartell 1

Cartell 2

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball