Actualitat Notícies

103 veladors autoritzats al 2016

L'Ajuntament està treballant en una campanya de sensibilització per a quan comence el bon temps
103 veladors autoritzats al 2016

La Comissió de seguiment de l’ordenança de domini públic té previst reunir-se a principis del mes que ve. En l'última reunió en el mes de setembre, en acabar la campanya del 2016, es va decidir no fer cap modificació de l’ordenança aprovada al 2014 pel Govern Municipal per a regular l’ús de vetlladors i terrasses en el carrer i conjugar les necessitats d’hostalers i de veïns. El que sí que es va acordar era realitzar una campanya informativa de sensibilització per als consumidors de terrasses i bars en la que ja s’està treballant.

Al 2016 es van autoritzar des del Departament de llicències i obertures de l’Ajuntament d’Alcoi un total de 103 veladors, 56 renovats de l’any anterior i 47 autoritzats de nou.

Per barris, Santa Rosa té autoritzats 30 veladors, Zona Nord i Centre 25 cadascun, l’Eixample té 13, la Zona Alta 5, 4 Batoi i 1 el Polígon Industrial Cotes Altes.

La campanya de sensibilització pretén recordar a aquells usuaris que estan en una taula al carrer que es pot conjugar l’oci amb el respecte als veïns, evitant els sorolls excessius, col·locar taules en llocs que no permeten el pas de carrets o persones amb mobilitat reduïda i altres comportaments que perjudiquen la convivència. El carrer és de tots i tots podem gaudir d’ell.

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball