Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
Adjudicat el projecte de repavimentació i peatonalització del carrer Regiment Biscaia

25-07-2016 al 30-09-2016

El projecte va ser aprovat en la comissió del Pla d'Acció Comercial, PAC, formada per tots els grups polítics de la corporació municipal, al costat de la Federació de Comerç, ACECA i la Cambra de comerç. El projecte també va ser rebut amb optimisme pels comerciants de la zona.

Permetrà peatonalitzar i integrar en benefici del transeünt, a més de l'adequació dels guals per als vianants existents a la normativa en matèria d'accessibilitat i oferir una plataforma a una mateixa cota, que propiciï un major ús per als vianants del carrer, afavorir l'ocupació de la mateixa i millorar la seva accessibilitat.

El termini d'execució és de dos mesos

#pac  #regiment biscaia  #regimiento biscaia  #alcoy  #alcoi 

Més informació

bodAlcoi

20-11-2015 al 22-11-2015

BodAlcoi, un referent en certàmens enfocades a les bodes i celebracions. L'esdeveniment que reunirà a 26 empreses amb els més diversos productes i servicis “està plenament consolidat”

BodAlcoi celebra la segona edició, si bé cal subratllar que este certamen és fruit de la fusió de les diverses fires de semblant temàtica que se celebraven en la ciutat.

#feria  #boda  #novios  #enlaces 

Més informació

I FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

08-12-2016 al 11-12-2016

I FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

Amb motiu de la celebració del Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb els associacions comercials d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitats que és desenvoluparan al Parc de la Glorieta, els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

#ALCOI  #NADAL  #FIRA 

Més informació

III Mostra de la il·lustració, disseny i edició (MIDE) a Alcoi

07-02-2016 al 26-06-2016

III Mostra de la il·lustració, disseny i edició (MIDE) a Alcoi, diumenge 7 de febrer des de les 10:30 fins a les 14:30 h. a la Plaça de Dins. Tots els primer diumenge de cada mes fins a juny de 2016 es realitzaran mostres MIDE a Alcoi dedicats a una festa. En aquesta ocasió, el motiu és Sant Valentí. Hi haurà productes de tot tipus: moda, joies, literatura...

Animen a tothom a acudir i participar del MIDE.

#mide  #moda  #joyas  #literatura 

Més informació

SANT FERMINS SOLIDARIS ALCOI

02-07-2016 al 02-07-2016

La Filà Navarresos d'Alcoi, amb motiu del seu càrrec d'Alferecía Cristiana en 2017, ha decidit organitzar una tancament per al pròxim 2 de juliol que tindrà un marcat componente solidari. La iniciativa busca ajuda a la Asociación Pablo Ugarte  que presta servici i ajuda als xicotets malalts de càncer així com a les seues famílies.

El “encierro” comptarà amb bous inofensius i alguna que una altra sorpresa, segons informa la Filà, i donarà començament a partir de les set i mitja de la vesprada des del Partidor amb el corresponent “chupinazo”. A continuació recorrerà Sant Nicolauet, Sant Nicolau, Cantó Pinyó en direcció a Sant Llorens, País Valencià, Parterre i Plaça Ferrandis i Carbonell.

El mercat de Sant Mateu, amb la Col·laboració de la Regidoria de Comerç col·labora en esta iniciativa, organitzant des de la 12:30 un Tapeig/Xaranga amb animadors infantils, castell inchable i bou mecànic.

#mercat sant mateu  #san fermins alcoi 

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament d'Alcoi - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball