Actuacions AFIC

Ruta del Tapeig a Alcoi

Finalitzada

Des del dijous 29 de juny comença la Ruta del Tapeig en Alcoi, una campanya en la que participen tots els locals comercials asociats a ACECA i a la Federació de Comerç amb el recolçament de l'Ajuntament d'Alcoi.

Fins el 30 de juliol, més de 270 establiments de les asociacions colaboradores participaràn en aquesta campanya amb l'objectiu de fidelitzar als alcoians oferint la posibilitat de probar la nostra gastronomía amb una promoció molt especial: “tapa + beguda per 2€”.

Més informació

Campanya dia del Pare

Finalitzada

Vols guanyar un premi de 200€?

Més informació

OUTLET DEL COMERÇ D'ALCOI

Finalitzada

A l'Àgora, els dies 3, 4 i 5 de Març.

Més informació

SANT FERMINS SOLIDARIS ALCOI

Finalitzada

El mercat de Sant Mateu, amb la Col·laboració de la Regidoria de Comerç col·labora en esta iniciativa, organitzant des de la 12:30 un Tapeig/Xaranga amb animadors infantils, castell inchable i bou mecànic.

Més informació

7ª Mostra Il.lustració, disseny i edició

Finalitzada

EL MIDE D'ESTIU es celebrarà en la Sala Àgora, dissabte 18 i diumenge 19 de juny i és una mostra del milloret que es fa en Il·lustració i Disseny actualment a Espanya, i sobretot en la Província d'Alacant. 

Més informació

Expo Mide
Finalitzada

Exposició col·lectiva MIDE. Amb el bo i millor de tots els artistes que han participat en aquesta mostra. Inauguració dijous 9 de juny a les 20:00 hores.

Entrada lliure.

Més informació

© 2015 - Ajuntament d'Alcoi Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball